מתכונים ללא גלוטן!

פשטידת בטטה



מצרכים

2 בצלים גדולים קצוצים
2 בטטות גדולות חתוכות בעזרת קולפן
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
4 כפות שמן קנולה
2 כפיות אבקת אפייה
מלח ופלפל
1/2 כוס קמח רב תכליתי GFREE

אופן ההכנה
שמים את הבצל הקצוץ במחבת עם מעט שמן עד להזהבה
מוסיפים את הבטטה ומכסים לכ-5 דקות על אש נמוכה עד לריכוך חלקי של הבטטה ומעבירים לכלי לצינון
מוסיפים את הביצים, הפטרוזיליה, השמן ושאר התבלינים
מוסיפים את אבקת האפייה ומנפים מעל קמח רב תכליתי GFREE
מערבבים היטב, מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40-45 דקות.

בתיאבון!